Германската Социалдемократическата партия (СДП), която е коалиционен партньори в новото

...
Германската Социалдемократическата партия (СДП), която е коалиционен партньори в новото
Коментари Харесай

"Дер Шпигел": Германските социалдемократи се подготвят за предсрочни избори

Германската Социалдемократическата партия (СДП), която е съдружен сътрудници в новото държавно управление на канцлера Меркел, е алармирала, че стартира да се приготвя за предварителни избори, оповестява в петък списание " Дер Шпигел ", само че без да цитира по-конкретни източници на тази значима информация.

Според " Дер Шпигел ", през предходната седмица СДП е провела три вътрешни съвещания, след които е загатнал, че стартира подготовка за възможни нови парламентарни избори в Германия. Социалдемократите са дискутирали и допустима дата за предварителния избор, като някои от тях са предположили, че септември е един от разновидностите за евентуалното осъществяване на нови избори във водещата европейска стопанска система.

Междувременно говорителката на държавното управление в Берлин Улрике Демер означи, че канцлерът Ангела Меркел е декларирал, че идната в неделя среща на Европейски Съюз по въпросите на миграцията ще съставлява " първична замяна " на отзиви и че тя няма да докара до съответни решения, защото ще бъде единствено работна среща.

Това нейно изказване не звучи доста оптимистично предвид на обстоятелството, че при започване на седмицата различен значим съдружен сътрудник в лицето на баварския Християн-социален съюз, чийто водач е министърът на вътрешните работи Хорст Зеехофер, даде период на Меркел до края на юни да се опита да реализира общоевропейски решение и да показа съответни проекти за справяне с бежанската рецесия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР