Германската производител Opel се отказва от 3 свои автомобила, за

...
Германската производител Opel се отказва от 3 свои автомобила, за
Коментари Харесай

Opel се отказва от три модела

Германската производител Opel се отхвърля от 3 свои автомобила, с цел да се концентрира върху развиването на SUV-гамата си и най-търсените си модели, първият от които е новата Corsa.
В публично известие на компанията се споделя, че „ минитата” Adam и Karl, както и кабриолетът Cascada няма да получат наследници и тяхното произвеждане ще бъде прекъснато през 2019 година Отказът от тези модели ще разреши на Opel по-лесно да покрие новите екологични условия.
В момента Opel Karl, прочут във Англия като Viva, се създава във фариката на General Motorя в Южна Корея, откъдето се внася в Еропа. На собствен ред Adam се създава в Айзенах (Германия), до момента в който Cascada се прави във фабриката в Гливице (Полша).
От компанията допълват, че отводът от трите модела ще бъде компенсира през 2020 година с министър председателите на три нови атомобила. Това ще бъде субкомпактната Corsa, наследникът на Mokka X и ванът Vivaro.
Пъривят от тях, с изключение на с конценционални мотори, ще се предлага и в напълно електрическа версия. Вторият пък ще бъде позициониран в нов сегмент, с цел да не се конкурира със настоящия дребен SUV на марката - Crossland X. Новите модели на Opel ще употребяват платформи на алианса PSA.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР