Германската премиум марка след няколко тихи години се подготвя за

...
Германската премиум марка след няколко тихи години се подготвя за
Коментари Харесай

Audi в атака с 9 нови модела

Германската премиум марка след няколко " тихи " години се приготвя за най-голямата си продуктова офанзива до момента. Изцяло нов, задвижван с бензин Q5 SUV ще оглави нашествието от нови Audis, което би трябвало да се появи преди края на 2025 година. Обхващайки девет разнообразни модела и многообразие от каросерии, смелите проекти на немския производител се стремят да покрият всеки ъгъл на пазара на нови коли с все по-разнообразен състав, написа auto-press.net.

Стартът на този блицкриг на нови коли на Audi е обновеният хечбек Audi A3, показан преди няколко седмици, с механически и материални актуализации, целящи да повдигнат премиум хечбека до върха на класа. Към него ще се причисли по-остро, по-бързото Audi S3 при стартирането на пазара, плюс още по-лудото Audi RS 3 преди приключването на годината.
 Снимка 658846
Източник:

Другият нов модел, който към този момент видяхме напълно, е напълно новото Audi Q6 e-tron. Този първокласен електрически SUV употребява същата платформа като Porsche Macan EV, предлага до 388 благи пробег, има три екрана вътре, работещи с операционна система, основана на Android, и може да се презарежда от 10 до 80 % единствено за 21 минути.

Лятото на 2024 година ще види вълна от нови модели, които ще бъдат показани, започвайки с третото потомство Audi Q5. Достопочтеният фамилен SUV няма да наподобява прекомерно друго от миналата кола, само че са планувани огромни промени в него. Очаквайте доста софтуерно усъвършенстване и повече хибридни задвижвания.
 Audi обмисля прекачване на производството си на електрически автомобили в Китай
Известна немска марка обмисля прекачване на производството си на електрически автомобили в Китай

Компанията лимитира производството си в завода Брюксел най-малко за две седмици

Електрическият флагман e-tron GT ще получи незначителни усъвършенствания като част от идната си актуализация, както и усъвършенствана батерия и моторна технология. Най-високата гама с двоен мотор е настроена да усили мощността от 1000 к.с., заимствайки от версиите с оптималната мощ на своя сестрински автомобил Porsche Taycan.

A6 e-tron ще бъде противник на BMW i5 на Audi и ще се предлага и във формата Avant комби. Очаквайте огромни акумулатори и мощни мотори, които да обезпечат по едно и също време дълъг обсег и висока продуктивност.
 Снимка 658847
Източник:

Междувременно днешният A4 става утрешният Audi A5, защото бензиновите модели се реалокират на нечетни номера в всеобхватната гама на Audi, а познатият екстериорен жанр ще бъде комбиниран с авангардна кабина.

С толкоз доста в книгите за 2024 година, напълно новото Audi Q3 може да бъде отсрочено за началото на 2025 година Q3 ще продължи да се предлага с бензинова, дизелова и хибридна мощ, само че може да заимства някои стилистики от Q6 e-tron това време в близост. Тъй като не е плануван сурогат на Q2, BMW X1 и съперникът на Volvo XC40 Q3 ще заемат мантията на най-малкия SUV на Audi.

Чисто новото Audi A7 би трябвало да се появи през идната година и ще замести остарялото A6. Очаквайте както моделите fastback (седан), по този начин и Avant (комби) да се появят в точния момент, включвайки набор от мотори с хибридно ръководство.

И най-после, Audi преди малко направи втори фейслифт на настоящия Q7, надявайки се, че може да се задържи, до момента в който в края на идната година се появи напълно нова версия, която ще продължи да употребява шестцилиндрови мотори с вътрешно горене.

Ще забележите, че тук не се загатва Audi TT или R8. В сегашния миг няма твърди проекти за подмяна на тези коли, само че вътрешен човек от Audi упорства, че марката " ще направи нещо в това пространство ". Как ще наподобява това, остава да забележим, само че към този момент това е " auf wiedersehen, pet " за спортните коли на Audi.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР