Германската полиция задържа заподозрян съвпадащ по описания на свидетели на

...
Германската полиция задържа заподозрян съвпадащ по описания на свидетели на
Коментари Харесай

Германската полиция задържа заподозрян за Мюнхенска атака с нож

Германската полиция задържа обвинен съвпадащ по описания на очевидци на офанзива с нож в Мюнхен, оповестява " Ройтерс ".

Полицията прикани хората в баварската столица да останат по домовете си, откакто мъж с черен велосипед рани четиримата и се опита да намушка двама други.

Петима мъже и една жена са атакувани, заяви представителят на полицията в Мюнхен Маркъс да Глория Мартинс пред кореспонденти.

 Мъж атакува с нож няколко души в Мюнхен
Мъж атакува с нож няколко души в Мюнхен

Полицията разказва обвинения като мъж на към 40 години, който е избягал с черен велосипед

" Арестувахме човек, който доста мощно наподобява на описанието на очевидци, само че не можем да потвърдим , че той е нападателят ", добави Мартинс. Полицията разказва заподозряния като небръснат мъж на към 40 години с кестенява коса.

#Munich: German police on manhunt for a man who went on a stabbing rampage @ #Rosenheimer Platz underground station https://t.co/TzBraOAQbq pic.twitter.com/Hi4bvP5mlb


Мартинс прибавя, че полицията не е сигурна какъв е претекстът на нападателя и че те ще назоват името на арестувания обвинен, откакто открият, че е виновен за офанзивата.

Полицията счита, че индивидът, който наподобява на случен принцип е нападал хора на няколко разнообразни места е работил самичък.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР