Германската полиция задържа пиян 27-годишен мъж, който карал електрическа тротинетка

...
Германската полиция задържа пиян 27-годишен мъж, който карал електрическа тротинетка
Коментари Харесай

Идиоти с тротинетки има и в Германия

Германската полиция задържа пийнал 27-годишен мъж, който карал електрическа тротинетка по автомагистрала.

Полицията в Кьолн е получила многочислени позвънявания към 02:20 ч. през нощта. Мъжът е карал тротинетката в лентата за бърза скорост на А4, предизвиквайки безпорядък в придвижването и предпоставки за ПТП, оповестява Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

„ Полицията е разкрила мъжа в границите на няколко минути и е поставила завършек на рисковата ситуация”, се споделя в изказване на полицията в Кьолн.

Германската осведомителна организация ДПА заяви, че водачът на електрическия скутер към момента е държал бира, когато е бил отбит от платното от органите на реда. Водачът споделил на полицията, че „ се е озовал на автомагистралата инцидентно “.

Кръвен тест посочил, че мъжът е с 1,3 промила алкохол, което е над два пъти повече от законната граница за водачите на коли. Грози го санкция за шофиране в нетрезво положение.

Германските автомагистрали са известни с дългите си сектори без ограничавания на скоростта, макар че електрическите тротинетки могат да подвигат единствено до 20 километра в час.

Използването им през последните месеци натрупа неодобрение в Германия, както и в доста други страни. Докато потребителите приветстват лекотата, с която могат да прелитат през града, критиците се оплакват, че те всяват неразбория по улиците и са по-малко щадящи климата, в сравнение с наподобяват.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР