Германската полиция спаси мъж, преследван от бебе катерица. Служителите на

...
Германската полиция спаси мъж, преследван от бебе катерица. Служителите на
Коментари Харесай

Полицаи спасиха мъж от бебе катерица

Германската полиция избави мъж, преследван от бебе катерица. Служителите на реда в югозападния немски град Карлсруе се отзовали на сигнал за помощ и пристигайки на място видели, че животинчето преследва притежателя на парцела, в който се настанило, оповестява Би Би Си.
 Преглед на изображението в Twitter
От полицията оповестиха, че катеричката е била „ задържана” и отведена в ареста, където заспала. В „ Туитър” органите на реда разгласиха фотоси на нарушителката, която е добре и за нея се поставят грижи в профилирана ветеринарна клиника. Катеричката е била кръстена Карл – Фридрих и е била препоръчана за амулет на полицейското ръководство.

Катериците нормално се привързват към хора и стартират да ги преследват, когато имат потребност от храна или помощ. Подобни „ атаки” постоянно са безобидни, само че има случаи и на нападателни набези.
 Преглед на изображението в Twitter
През юли предходната година управляващите в Ню Йорк, Съединени американски щати, предизвестиха посетителите на Проспект парк да внимават за изключително нападателна катерица, съумяла да нарани петима души. 3-годишно момченце в Корнуол, Англия, пък през 2016 година бе нахапано от шест враждебно настроени катерици.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР