Германската полиция съобщи днес, че мъжът, който вчера навлезе с

...
Германската полиция съобщи днес, че мъжът, който вчера навлезе с
Коментари Харесай

Проговори германецът, който се вряза с колата си в пешеходци в Трир

Германската полиция заяви през днешния ден, че мъжът, който през вчерашния ден навлезе с автомобила си с нараснала проходимост в пешеходна зона в югозападния град Трир, убивайки петима души, е почнал да дава показания, съобщи Асошиейтед прес.
Властите не дадоха никакви детайлности какво е споделил той по време на разпита. Мъжът беше задържан на мястото на престъплението и разпознат като 51-годишен немец, роден в Трир. Предстои той да бъде изправен пред арбитър, с цел да бъде издадена заповед за неговия арест. Ще му бъде направена и психиатрична експертиза.
Извършителят няма непрекъснат адрес и е живеел в потребления при нападението Ленд Роувър, който бил взел назаем от другар, показаха управляващите.
На конференция късно нощес беше обявено, че няма данни за някакъв терористичен, политически или набожен претекст, който да е изиграл роля при нападението.
Извършителят е използвал съществено количество алкохол преди случая - доста над позволеното по закон.
Четирима души не престават да са с заплаха за живота в болница, а петима други имат съществени пострадвания. Шестима са по-леко потърпевши. Майката на 9-месечно бебе, убито при офанзивата, е измежду настанените в болница.
Късно нощес един от ранените е умрял. Сред убитите са 25-годишна жена и 45-годишен мъж от Трир. Най-възрастната жертва е на 73 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР