Германската полиция съобщи, че загиналите в град Трир, след като

...
Германската полиция съобщи, че загиналите в град Трир, след като
Коментари Харесай

Пет са вече жертвите на ужаса в Трир, шофьорът бил пиян

Германската полиция заяви, че починалите в град Трир, откакто мъж се вряза с колата си в пешеходци, са станали петима, съобщи btv.
По-рано бе обявено за четирима починали и 15 ранени. От ранените обаче е умряла 52-годишна жена, прецизираха управляващите. Сред убитите е и 9-месечно бебе, а майка му е в болница.
 Няма информация за потърпевши българи при нападението в Трир Няма информация за потърпевши българи при нападението в Трир
Към 18,30 ч няма информация за потърпевши български жители при нещастието в немския град Трир. По-рано през днешния ден водач прегази почтени...
От външно министерство оповестиха, че няма потърпевши българи при нападението.
Според управляващите, нападателят е минал близо 1 км сред хората, удряйки ги слепешката, преди да бъде спрян от полицейска кола.
Извършителят е бил под въздействието на алкохол, съобщи на конференция прокурор Петер Фрицен, представен от ТАСС. В кръвта на нападателя е било открито съществуване на 1,4 промила алкохол.
Освен това " има свидетелства, че може да става дума за човек с психическо заболяване ", сподели още Фрицен, като посочи, че причинителят на днешната офанзива е бил прегледан от доктор от локалните здравни управляващи.
 Нападателят от Хале с манифест, излъчвал онлайн нападението (СНИМКИ И ВИДЕО) Нападателят от Хале с манифест, излъчвал онлайн нападението (СНИМКИ И ВИДЕО)
Нападателят, който простреля двама души в немския град Хале, е разгласил антисемитски " манифест " онлайн преди повече от седмица, съо...
През последните няколко дни нападателят е живеел в автомобила си.
Става дума за 51-годишен мъж, роден в Трир и живеещ в района. Започнахме следствие по съмнение в убийството и нанасянето на тежки телесни повреди. Изхождаме от това, че той е употребявал автомобила като оръжие, сподели Фрицен.
Мъжът не е бил съден преди.
Причините за закононарушението към този момент са незнайни. Разследващите отхвърлят опцията нападението да е с терористични, политически или религиозни претекстове, означи прокурорът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР