Германската полиция разкри в сряда, че е идентифицирала нов заподозрян

...
Германската полиция разкри в сряда, че е идентифицирала нов заподозрян
Коментари Харесай

Откриха нов заподозрян в изчезването на Маделин Маккан

Германската полиция разкри в сряда, че е идентифицирала нов обвинен в изгубването на британката Маделин Маккан през 2007 година, като съобщи, че 43-годишният мъж може да я е умъртвил, заяви Агенция Франс Прес.

" Във връзка с изгубването на тогава 3-годишното английско момиче Маделин Бет Маккан, прокуратурата в Брауншвайг проверява 43-годишен немски жител по съмнение за ликвидиране ", се споделя в известие на федералната полиция.

На 3 май 2007 година, няколко дни преди четвъртия си рожден ден, Мади изчезва от ваканционния апартамент на фамилията си в село Алгарве в Португалия, до момента в който родителите й вечерят с другари в близкия ресторант. Това докара до една от най-големите издирвателни интервенции от този жанр в последните години.

Въпреки необятния набор от обвинени и теории за случилото се, до момента никой не е наказан за нейното изгубване.

Заподозреният, чиято идентичност не се показва от полицията, излежава „ дълга присъда “ и има предходни присъди за полово принуждение над деца, заяви немската федерална престъпна организация. Водещият следовател Кристиан Хопе сподели пред телевизия ZDF, че следствието им е предиздвикало полицията да подозира, че мъжът е взел участие в отвличането на Мадлин.

Той е живял сред 1995 и 2007 година в Алгарве, добави полицията, отправяйки зов за информация, обвързвана с две транспортни средства, които обвиненият е употребявал, както и два телефонни номера . Първият е мрачен Jaguar XJR 6 с немски регистрационни табели от град Аугсбург. Второто транспортно средство е Volkswagen T3 Westfalia с португалска регистрация.

Португалската полиция завърши следствието си през 2008 година след 14 месеца, което в един миг замеси родителите й в нейното похищение, преди да отдръпна от тях всякаква виновност. Британската полиция откри лично следствие през юли 2013 година, само че разкопаването на регион в Прая да Луз не даде никакъв резултат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР