Германската полиция нахлу в центъра за бежанци, където преди три

...
Германската полиция нахлу в центъра за бежанци, където преди три
Коментари Харесай

Сблъсъци между полиция и мигранти в бежански център в Германия

Германската полиция нахлу в центъра за бежанци, където преди три дни се опита принудително да води жител на Того за депортиране. Няколкостотин тежковъоръжени служители на реда претърсиха постройката в Елванген в източната част на региона Баден-Вюртемберг и арестуваха 23-годишния юноша, потърсил леговище, оповестиха управляващите, съобщи БГНЕС.

В началото на седмицата четирима служители на реда се пробвали да задържат западноафриканеца, с цел да го върнат в Италия, първата страна в Европейски Съюз, в която е потърсил леговище. Но те са били принудени да правят отстъпка, когато са се сблъскали с към 150 африкански мигранти с " нападателно и заплашително държание ", съобщи представител на локалната полиция. Тълпата заобиколила двете полицейски патрулни коли и заплашила чиновниците на реда, до момента в който не предали ключовете от белезниците на арестувания.

Директорът на районната полиция Бернхард Вебер съобщи, че размириците в понеделник са " невиждани " след всеобщия приток на повече от един милион мигранти в страната през интервала 2015-2016 година Ръководителят на немския полицейски профсъюз Райнер Вендт прикани за неотложно експулсиране на всеки емигрант, нападнал полицията, настоявайки, че " те не би трябвало да се любуват даже на час независимост, до момента в който не се върнат в страната, от която произлизат ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР