Германската полиция и прокуратура предприеха обиски в цялата страна срещу

...
Германската полиция и прокуратура предприеха обиски в цялата страна срещу
Коментари Харесай

Мащабна полицейска акция в Германия срещу детската порнография

Германската полиция и прокуратура започнаха обиски в цялата страна против 65 обвинени за детска порнография, съобщи ДПА.

Заподозрените са упрекнати за владеене и разпространяване на нелегално наличие, обявиха от прокуратурата. Съдебните дейности против тях са подхванати вследствие на следствие против мрежа за детска порнография в западния град Бергиш Гладбах. Повечето от лицата, станали обект на дейностите на полицията, са от провинциите Северен Рейн-Вестфалия (19 от тях са оттам), Бавария и Долна Саксония. Претърсванията са осъществени общо в 10 провинции, а някои от тях не престават и сега.

Към днешна дата няма издадени заповеди за арест, съобщи полицията и добави, че измежду обвинените има две дами. Разследващите обявиха, че са почнали да изследват конфискуваните при интервенцията материали.

Това е втора огромна интервенция по случая от Бергиш Гладбах. През септември предходната година към 1000 служители на реда и други длъжностни лица участваха в обиски, подхванати против 50 лица в 12 провинции, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР