Германската полиция е извършила обиски в две провинции в рамките

...
Германската полиция е извършила обиски в две провинции в рамките
Коментари Харесай

Десетки германски домове са обискирани в рамките на проверки за детска порнография

Германската полиция е направила обиски в две провинции в границите на следствия на детска порнография, чиито най-малки жертви са бебета, оповестиха локалните управляващи в сряда.

Обиските в южната провинция Бавария са извършени във вторник в 50 парцела, свързани с 55 обвинени на възраст сред 18 и 73 години, оповестиха вътрешният министър на провинцията Йоахим Херман и министърът на правораздаването Георг Айзенрайх.

Те са упрекнати в приемане на видеозаписи, показващи тежко и грубо принуждение над деца, в това число бебета.

В провинция Саксония предходната седмица в град Кемниц и покрайнините му бяха осъществени обиски в домовете на 36 обвинени, упрекнати в владеене, пазаруване или разпространяване на детска порнография, оповестиха от полицията.
Германската полиция разруши гигантска мрежа за детска порнография
Германската полиция съобщи в понеделник, че е дръпнала шалтера на " една от най-големите платформи за детска порнография в света " и е ар...
Прочети повече
Междувременно следователите в западния град Вупертал оповестиха, че са разпознали към 100 обвинени в границите на следствието против двама мъже, упрекнати в полово принуждение над деца на възраст от едвам пет месеца.

Двамата в началото обвинени, на възраст 22 и 44 години, са упрекнати в корист с деца в интервала 2016-2021 година, както и в това, че са фотографирали и филмирали нападенията.

Новите обвинени са упрекнати в приемането на получената вследствие на това детска порнография, оповестиха проверяващите в сряда.

Твърди се, че децата са били на възраст сред пет месеца и 12 години.

През последните години Германия беше разтърсена от няколко съществени случая на полово принуждение над деца.
Детска порнография открита у водещ детско предаване
Детска порнография открита у водещ детско излъчен. Това станало по врее на акция в Сейнт Джордж, Юта, Съединени американски щати. Арестувани с над 10 души, с...
Прочети повече
По-рано този месец следователите оповестиха, че са разпознали 439 обвинени педофили в границите на следствие на голяма мрежа за детска порнография, обвързвана с град Бергиш Гладбах.

През 2020 година бяха задържани 11 души по съмнение в полово принуждение над деца и снимането им, откакто видеоклипове и фотоси бяха конфискувани от мазето на 27-годишен мъж от град Мюнстер.

При по-ранен скандал в Люгде, на 125 км от Мюнстер, няколко мъже в продължение на години са насилвали деца в къмпинг.

През 2020 година държавното управление контракти по-строги санкции за потребление и шерване на детска порнография като част от битката против насилието над деца.

Източник: Агенция Франс Прес

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР