Германската полиция е арестувала 41-годишен мъж по подозрение за канибализъм,

...
Германската полиция е арестувала 41-годишен мъж по подозрение за канибализъм,
Коментари Харесай

Зловещо убийство в Берлин: Учител си покани приятел за секс, а после го изяде ВИДЕО

Германската полиция е арестувала 41-годишен мъж по съмнение за канибализъм, откакто е разкрила човешки кости, изцяло почистени от плът в предградие на Берлин.

Берлинската прокуратура съобщи, че "разследва с цялостна скорост, с цел да хвърли светлина върху ликвидиране от полов темперамент със подозрения за канибализъм ". Заподозреният е задържан в сряда по отношение на изгубването през септември на 44-годишен мъж в немската столица.

Полицията не уточни името на обвинения, само че ежедневникът Bild го разпознава като Щефан Р., преподавател по математика и химия в частна гимназия.

Служители, които са претърсили дома на обвинения, разкрили в мазето му чувал и медицински трион за кости, дружно с 25 кг натриев хидроксид, (сода каустик), подобаваща за разтваряне на човешка тъкан, оповестява Bild.



Убитият Щефан Т.

В мазето е открит и огромен ледник, само че той е бил празен, добавя изданието.

Следи от кръв също са открити в жилището на обвинения, сподели прокурорът Мартин Щелтнер пред медиите.

Заподозреният към момента не е коментирал обвиняванията, добави Щелтнер.

Полицията разгласява фотография на жертвата - Щефан Т., откакто той изчезна и потърси информация от обществеността, само че без триумф.

Преди няколко месеца той излязъл от жилището си и споделил, че отива на среща, от този момент бил в неопределеност.

Костите са били открити от хора, които са се разхождали в парк в североизточния квартал Панков в Берлин на 8 ноември, като по-късно криминалистичният разбор сподели, че това са останките на Щефан Т.

Разследващите разкриват, че Щефан Т. и килъра му се срещнали в интернет. Преди това учителят издирвал в даркнет информация за канибали и даже търсел препоръки по какъв начин се готви човешко месо.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР