Германската полиция днес бе принудена да отправи апел към желаещите

...
Германската полиция днес бе принудена да отправи апел към желаещите
Коментари Харесай

Германците се устремиха към плажовете на Балтийско море напук на страха от COVID

Германската полиция през днешния ден бе принудена да насочи зов към искащите да се порадват на слънчевото време на брега на Балтийско море да трансформират проектите си и да си останат у дома поради големите тапи по автомагистралите и претъпканите плажове, съобщи ДПА.дин от най-топлите дни за годината притегли рекорден брой гости на балтийските плажове в северната провинция Мекленбург - Предна Померания, които подцениха страховете от втора вълна на коронаепидемията.

Плажовете в района се оказаха препълнени, удостовери Германската асоциация на спасителите, защото доста хора пробваха да се възползват от хубавото време, което съгласно прогнозите ще продължи малко.

Местни поданици и еднодневни туристи извършиха плажовете на островите Узедом и Пьол.Тези с по-малко шанс прекараха деня по автомагистралите в километрични тапи, образували се поради многото коли, които се насочиха към бреговата линия.

Към обяд полицията предизвести новопристигащите да не се насочат към крайбрежието или да се приготвят за 17-километрово запушване.Полицията също по този начин прикани плажуващите да съблюдават хигиеничните разпореждания, ориентирани към ограничение на епидемията, на фона на страховете, че в Германия стартира втора вълна в разпространяването на ковид.

Очаква се хубавото време в северната част на страната да завърши още на следващия ден, за когато прогнозата сочи дъждове.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР