Германската марка Volkswagen ще представи горещата R-версия на осмото поколение

...
Германската марка Volkswagen ще представи горещата R-версия на осмото поколение
Коментари Харесай

Volkswagen обяви премиерата на най-мощния Golf

Германската марка Volkswagen ще показа " горещата " R-версия на осмото потомство Golf на 4 ноември тази година. Компанията разгласява и няколко тийзър изображения на бъдещия автомобил. Производството на нови продукти ще бъде организиарно в завода във Волфсбург.

Според компанията хечбекът ще получи " новаторско задвижване на четирите колела ", както и 2,0-литров TSI бензинов мотор от серията EA888. По предварителни данни мощността на елемента ще бъде 333 конски сили. Така новата спортна машина ще се трансформира в най-мощния модел в гамата на Golf. Също по този начин колата ще бъде оборудвана с адаптивно окачване DCC и електронна реплика на заключване на предния мост XDS.
 Volkswagen сподели спортните версии на новия Golf (Видео)
Volkswagen сподели спортните версии на новия Golf (Видео)

Първите такива коли ще се появят при дилърите тази есен

Данните за динамичността към момента не са известни. Предишният Golf R е кадърен да покори първата " стотица " за 4,6 секунди, а оптималната му скорост с опционалния пакет Performance Pack е лимитирана до 270 км в час.
 Снимка 503520
Преди това в мрежата се появиха фотоси на новия Volkswagen Golf R без камуфлаж. Съдейки по фотосите, колата ще получи спортна изпускателна система с четири изпускателни тръби, нова емблема на R дивизията и 20-инчови джанти със сини спирачни апарати. Естествено, автомобилът ще се отличава със състезателен волан и цифрово табло.
 Всичко за новия Golf 8 (Видео)
Всичко за новия Golf 8 (Видео)

С новото потомство на модела Volkswagen стартира мощна атака в хибридната област

Премиерата на общоприетото осмо потомство на именития модел " Голф " се състоя през октомври 2019 година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР