Германската куриерска фирма Hermes спешно затвори склада си в източната

...
Германската куриерска фирма Hermes спешно затвори склада си в източната
Коментари Харесай

Германската полиция разследва мистериозна смърт на служители на куриерска фирма СНИМКИ

Германската куриерска компания Hermes незабавно затвори склада си в източната част на страната. До изключителната обстановка се стига, откакто двама от чиновниците й умряха на работното си място в границите на 24-часа, а на един му е станало зле.

Във вторник с разлика от няколко часа ненадейно издъхнали двама мъже. Първоначално 58-годишен служащ изгубил схващане в склада и починал. Малко по-късно 45-годишен чиновник е открит мъртъв в кола за разнасяне на колета, на шофьорското място.



Полицията е записала гибелта им като случай по незнайни аргументи. По случая е стартирано следствие.

Във вторник сутринта мощно неразположение е почувствал още един чиновник от склада, само че полицията твърди, че по-рано той е страдал от няколко болести и при него търсенето на лекарска помощ не е подозрителна.

В склада на Hermes в Халденслебен работят 3 хиляди души. От ограничения за сигурност управлението на компанията е взело решение да го затвори краткотрайно.

Екип от 120 пожарникари е пристигнала на мястото, с цел да проверява изключителната обстановка. Те са ревизирали пространствата на склада и колата на куриера за токсично заразяване. Отворени са всички колета, които умрелият водач е возел.

В една от тях е намерено отровно вещество. Количеството обаче е доста малко, не е рисково и няма по какъв начин да провокира летален излаз, споделят от полицията.

Първоначалните заключения след аутопсията са, че сред двата случая няма връзка. Лекарите не са разкрили някакви характерни признаци на отравяне.
Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР