Германската компания за спортни коли Porsche, (наследник на фирмата производител

...
Германската компания за спортни коли Porsche, (наследник на фирмата производител
Коментари Харесай

Porsche печели за 6 секунди повече от седмичното възнаграждение в САЩ

Германската компания за спортни коли Porsche, (наследник на компанията производител и комерсиалната марка, учредени от Фердинанд Порше през 1931 година, бел. ред.) създана през 1948 година, има облага от 4,22 милиарда евро за 2017 година, написа CNBC.

Данните са от годишния финансов доклад на компанията. Според курса на валутите от 8-ми ноември, сумата се равнява на $4,82 милиарда. Ако тези пари се разположат във времето, то, тогава автомобилният колос прави по 153 $ на всяка секунда.

Средно облагата на Porsche за една минута е повече от $9 176; на час е близо $550 595; $13,2 милиона е за ден и съвсем $92,8 милиона на всяка седмица.

Погледнато в профил, автомобилният производител на всеки 6 секунди е правил $917 за 2017 година, без да се броят разноските. Това прави повече от седмичното заплащане на труда в Съединени американски щати, а за третото тримесечие на 2018-а то е $887, съгласно формалната статистика.

Що се отнася до приходите, те възлизат на 23,49 милиарда евро за 2017 година, което е повече от $26,85 милиарда. Това значи, че приблизително компанията печели съвсем $73,6 милиона дневно.

През септември английското застрахователно сдружение Staveley Head прегледа финансите на 14 потвърдени автомобилни марки, в това число Porsche. Според сдружението първокласният немски бранд се подрежда на четвърто място по облага измежду Mercedes-Benz, Ford, Hyundai, Renault, Subaru, Toyota, Bentley, Volkswagen, Skoda, Jaguar Land Rover, SEAT, Ferrari и Aston Martin. Първа в тази класацията е Toyota, следвана от Mercedes-Benz и Ford.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР