Германската канцлерка отново остана седнала при изпълнението на национални химни

...
Германската канцлерка отново остана седнала при изпълнението на национални химни
Коментари Харесай

Меркел остана седнала на церемония при посрещането на молдовския премиер

Германската канцлерка още веднъж остана седнала при осъществяването на национални химни на тържественото посрещане на министър-председателката на Молдова. Това стана след три случая в границите на три месеца, при които тялото ѝ очевидно трепереше при сходни събития, съобщи Асошиейтед прес.

Меркел и молдовския министър председател Мая Санду останаха седнали при церемонията пред канцлерството. Подобен необикновен протоколен казус бе употребен за първи път при посрещането на новата датска премиерка в четвъртък предходната седмица - ден след третия случай с тремор на Меркел. Днес канцлерката не сподели признаци на неустойчивост.

Меркел, която на следващия ден ще навърши 65 година, сподели предходната седмица, че психическо въздействие от първия епизод на трептене в средата на юни бил причина за идващите два случая. Тя добави, че " ще би трябвало да живее с това за известно време ", само че увери, че няма никаква причина за безпокойствие. Графикът на обществените ѝ задължения остава все по този начин претрупан.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР