Германската канцлерка Ангела Меркел беше забелязана днес да трепери до

...
Германската канцлерка Ангела Меркел беше забелязана днес да трепери до
Коментари Харесай

Меркел пак се разтрепери на официално събитие

Германската канцлерка Ангела Меркел беше видяна през днешния ден да трепери до президента Франк-Валтер Щайнмайер по време на гала на закрито по освобождението на министъра на правораздаването Катарина Барли, която напуща, с цел да бъде народен представител в Европейския парламент, съобщи Ройтерс.

Кадри от близко демонстрираха през днешния ден по какъв начин 64-годишната Меркел се пробва да спре треперенето на тялото, като придържа ръцете си една в друга. След това асистент се втурна към нея да й предложи чаша вода, която тя отхвърли.

Такова нещо й се случва за повторно в границите на две седмици. На 18 юни немската канцлерка очевидно трепереше на среща с украинския президент Володимир Зеленски, който беше на посещаване в Берлин. След като обаче пи вода, тя се почувства по-добре.

Говорителят на Меркел сподели пред Райтерс, че тя е добре. Запитан дали немският водач ще взе участие в идната среща на върха на Г-20 в Япония, представителят й сподели, че всичко ще се състои, както е планувано.

При идването си в Народното събрание половин час по-късно през днешния ден немският водач изглеждаше добре, отбелязва Асошиейтед прес.

Германия, както и огромна част от Европа, е обхваната от продължителна гореща вълна, макар че през миналата нощ температурата в Берлин спадна, означават организациите.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР