Германската канцлерка Ангела Меркел беше забелязана да трепери за трети

...
Германската канцлерка Ангела Меркел беше забелязана да трепери за трети
Коментари Харесай

Трети пристъп покоси Ангела Меркел ВИДЕО

Германската канцлерка Ангела Меркел беше видяна да трепери за трети път в границите на месец. Това стана при срещата й в Берлин с гостуващия министър председател на Финландия Анти Рине, съобщи Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Тялото на Меркел трепереше по време на церемонията навън за посрещането на Рине с военни почести пред канцлерството в немската столица.

Ангела Меркел е добре, сподели представител на нейното държавно управление по-късно и добави, че диалозите с финландския министър председател не престават съгласно програмата.

Подобни епизоди имаше на 18 и на 27 юни, като и в двата случая 64-годишната Меркел бързо преодоляваше треперенето, щом започваше да върви, напомня Асошиейтед прес.

При първия случай в горещо време тя самата по-късно сподели, че се усеща добре, откакто изпила три чаши вода. Днес времето в Берлин беше хладно.

По време на срещата на върха на Г-20 в Япония в края на юни Меркел сподели, че схваща интереса към здравословното й положение, само че настоя, че се усеща добре.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР