Германската канцлерка Ангела Меркел беше забелязана да трепери до президента

...
Германската канцлерка Ангела Меркел беше забелязана да трепери до президента
Коментари Харесай

Ангела Меркел отново се разтрепери на събитие

Германската канцлерка Ангела Меркел беше видяна да трепери до президента Франк-Валтер Щайнмайер на събитие в Берлин, съобщи Ройтерс. 

Агенцията отбелязва, че такова нещо й се случва за повторно в границите на две седмици. Говорителят на Меркел обаче сподели пред организацията, че тя е добре. На 18 юни немската канцлерка очевидно трепереше на среща с украинския президент Володимир Зеленски, който беше на посещаване в Берлин. След като обаче пи вода, тя се почувства по-добре. Днес 64-годишната Меркел участваше в гала на закрито по освобождението на министъра на правораздаването Катарина Барли, която напуща, с цел да бъде народен представител в Европейския парламент, и по встъпването в служба на нейния правоприемник на поста.

На канцлерката беше препоръчана чаша вода , само че тя я отхвърли, а при идването си в Народното събрание половин час по-късно изглеждаше добре, отбелязва Асошиейтед прес.

Запитан дали Меркел ще взе участие в идната среща на върха на Г-20 в Япония, представителят й сподели, че всичко ще се състои, както е планувано.

Германия, както и огромна част от Европа, е обхваната от продължителна гореща вълна, макар че през миналата нощ температурата в Берлин спадна, означават организациите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР