Германската гражданка Ружа Игнатова, родена в България, е обявена за

...
Германската гражданка Ружа Игнатова, родена в България, е обявена за
Коментари Харесай

Ружа Игнатова е освободена от българско гражданство, отново я издирват от Германия

Германската гражданка Ружа Игнатова, родена в България, е оповестена за интернационално търсене по искане на управляващите във ФР Германия. Тя е освободена от българско поданство, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

За нея има въведен сигнал в Шенгенската осведомителна система (ШИС), а задачата е арест и екстрадиция на съображение Европейска заповед за арест, издадена от съда в гр. Bielefeld, ФР Германия.

Игнатова се търси за осъществена незаконна активност, обвързвана с измами с комерсиална цел, прогресивно набиране на клиенти и пране на пари посредством основаване и разпространяване на виртуална валута OneCoin.

Това е втори зов за помощ от партньорските немските служби по този случай. Първият бе през 2017 година. Тогава бе планувана и извършена профилирана полицейска интервенция за обезвреждане на огромна пирамидална конструкция за измами с комерсиална цел. Действията у нас, планувани в границите на интернационално следствие за обезвреждане на група за пране на пари посредством ОneCoin, бяха осъществени от чиновници на ГДБОП.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР