Германската футболна федерация обяви, че разследва инцидентите с фенове в

...
Германската футболна федерация обяви, че разследва инцидентите с фенове в
Коментари Харесай

В Германия: Федерацията разследва инцидентите с фенове

Германската футболна федерация разгласи, че проверява случаите с почитатели в Аугсбург, Бохум и Санкт Паули през уикенда.

От централата потвърдиха за организация dpa, че " Контролната комисия ще стартира инспекции и по трите посочени случая и ще прегледа събитията ".

Двама мъже остават в ареста и през днешния ден поради мятане на бомбички в бранша на гостуващия Хофенхайм по време на равенството 1:1 против Аугсбург в Бундеслигата в събота.

Полицията осведоми, че 11 души са получили пострадвания. Те са без заплаха за живота, само че вестник Augsburger Allgemeine заяви, че измежду потърпевшите са 12-годишно момче и 17-годишно момиче.

Двамата мъже, задържани по време на мача с помощта на видеозаписи, са обвинени в присъединяване в закононарушението.

Съдията Феликс Брих прекъсна срещата за към пет минути в 57-ата поради случая. Двубоят се доигра без повече произшествия.

" Не бях чувал толкоз мощен пукот по време на футболен мача ", съобщи Брих.

Спортният шеф на Хофенфайм Александър Розен назова случая " невероятна нелепост ".

В петък минимум 32 души пострадаха при конфликти по време на мача от втора дивизия сред Санкт Паули и Хановер в Хамбург.

Проблеми с публиката имаше и при последния мач на Бохум против Кьолн в събота, като полицията влезе в конфликти с почитателите на гостите и още веднъж бе употребен пикантен спрей.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР