Германската федерална служба за защита на конституцията е насочила вниманието

...
Германската федерална служба за защита на конституцията е насочила вниманието
Коментари Харесай

Билд: Руските спецслужби подслушват германските политици

Германската федерална работа за отбрана на конституцията е насочила вниманието на политиците и държавните чиновници към риска от подслушване от съветските секрети служби , съобщи министърът на вътрешните работи Нанси Фезер, заяви " Билд ".

Такива опасности съществуват в някои области, да вземем за пример в държавния квартал. Те показаха, че " рискът от подслушване и заплахата от неразрешено приключване на данни са действителни и не могат да бъдат подценявани.

Правителственият квартал се намира в центъра на Берлин. В него се намират постройките на Федералното канцлерство и Министерството на външните работи на Германия.

Фезер съобщи, че Русия води " хибридна война " и по тази причина Берлин е заставен да работи, с цел да се отбрани. " Ето за какво изгонихме 40 души от съветското посолство в Берлин, които подозирахме в съдействие с съветските секрети служби ", изясни тя.

Министърът на външните работи Аналена Бербок съобщи, че те " работят всеки ден тук, в Германия, против нашата независимост, против сплотеността на нашето общество ".

В края на същия месец Русия отвърна на удара, като експулсира 40 члена на немската дипломатическа задача.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР