Германската федерална полиция съобщи за атака с нож във влак,

...
Германската федерална полиция съобщи за атака с нож във влак,
Коментари Харесай

Застреляха мъж, извършил нападение с нож във влак в Германия

Германската федерална полиция заяви за офанзива с нож във трен, идващ се до централната гара в северния град Фленсбург късно през вчерашния ден, заяви Дойче веле.

Инцидентът завършил с един умрял – нападателя, и двама ранени, оповестяват локални медии.

Според „ Билд “ нападателят влезнал в спор с пасажер и го наръгал. Мъжът оживял, само че е със съществени пострадвания.

Полицайка във влака се изправила против въоръжения с нож мъж и също била ранена. Тя в последна сметка стреляла против нападателя и го умъртвила.

Инцидентът станал към 19 часа локално време през вчерашния ден в междуградския трен, пътуващ от Хамбург през Кьолн за Фленсбург - град покрай границата с Дания. По време на офанзивата влакът бил на 20-ина километра от Фленсбург.

Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер съобщи, че е „ надълбоко смутен “ от станалото. „ Насилието не би трябвало да бъде толерирано при каквито и да било условия, без значение дали е против цивилен лица или против служители на реда “, съобщи той.

Говорител на полицията съобщи, че не разполага с данни офанзивата да е обвързвана с тероризма.

Инцидентът в Германия стана часове откакто в Холандия полицията простреля сириец, размахващ секира и опитал се да ги нападна. Както и ден, откакто в Белгия мъж нападна с нож две полицайки и ги умъртви с оръжието им, а по-късно и минувач, преди да бъде убит.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР