Германската Дойче веле (DW, Deutsche Welle) отрече обвиненията срещу медийната

...
Германската Дойче веле (DW, Deutsche Welle) отрече обвиненията срещу медийната
Коментари Харесай

Дойче веле отхвърля обвиненията на парламента на Русия

Германската " Дойче веле " (DW, Deutsche Welle) отхвърли обвиняванията против медийната компания от Комисията на Народното събрание на Русия, която проверява задграничната интервенция във вътрешните работи на Русия , разяснява пред ТАСС представителят на DW Кристоф Юмпелт.

" Дойче веле отхвърля обвиняванията на съветската Държавна Дума. Съветът за лъчение на DW по време на днешното съвещание в Берлин разиска обвиняванията на Комисията за държавна дума, представени от организациите ", декларира компанията.

" Както беше очебийно, след задълбочена инспекция на цялата информация този орган стигна до заключението, че " Дойче веле " не може да бъде упрекван за отразяване на събития в Русия . Съветът за лъчение отхвърли обвиняването, че DW се намесва във вътрешните работи на Руската федерация ", допълват от медията.

" Очакваме от съветските управляващи, всички репортери на DW в Русия да работят свободно и гладко . Важен е свободният продан на информация ", разяснява ръководителят на съвета Карл Юстен.

" Съветът за лъчение на DW чака с неспокойствие бързо решение на полемиката ".
 Русия гони
Русия гони " Дойче веле " за нарушаване на закона и " оправдаване на екстремизъм "

Разследват и английското БиБиСи, и финансираното от Съединени американски щати " Радио Свобода "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР