Германската биотехнологична фирма обяви в понеделник, че стартира голямо изпитване

...
Германската биотехнологична фирма обяви в понеделник, че стартира голямо изпитване
Коментари Харесай

CureVac започва мащабно клинично изпитване на ваксината си срещу Covid-19

Германската биотехнологична компания разгласи в понеделник, че започва огромно изпитване на своя претендент за коронавирусна ваксина. Тя към този момент е записала първите участници във " Фаза 2b/3 " на клиничното изпитване на имунизацията си против, оповестява Ройтерс.
Изпитването, което е от значимо значение за следващо го регулаторно утвърждение, ще оцени сигурността и ефикасността на коронавирусната ваксина при възрастни и се чака да включва повече от 35 000 участници в Европа и Латинска Америка, се посоча в публично изказване на немската биотехнологична компания.
 Български доктор отговори има ли кръвна група, предпазена от COVID-19 Български доктор отговори има ли кръвна група, предпазена от COVID-19
За кръвните групи се спекулира от март. Различни разбори на данни демонстрират, че една или друга кръвна група имат някакъв резултат, само че аз не...
Изследването има за цел да показва ефикасността на претендента за ваксина при попречване на първите епизоди на доказани случаи на Covid-19 от всякаква тежест, както и попречване на умерени до тежки доказани случаи на Covid-19 при участници, които в никакъв случай не са били инфектирани с SARS-CoV- 2, сподели CureVac.
" Данните за клиничната сигурност и имуногенност, реализирани досега, наподобяват обещаващи и се надяваме, че това изследване ще продължи да показва въздействието на технологията на РНК (mRNA) и нашата ваксина за попречване на Covid-19 и за подкрепяне на успеха над тази пандемия “, уточни основният изпълнителен шеф на компанията Франц-Вернер Хаас.
Кандидатът за ваксина на CureVac е един от трите немски плана за ваксини, които немското държавно управление поддържа с общо 750 милиона евро. от проектоваксината на немската компания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР