Германската асоциация за сексуални услуги призовава публичните домове в страната

...
Германската асоциация за сексуални услуги призовава публичните домове в страната
Коментари Харесай

Асоциация настоява за отваряне на публичните домове в Германия

Германската асоциация за полови услуги приканва обществените домове в страната да възобновят активността си, оповестява БГНЕС. От сдружението са изпратили писмо до 16 политици, които по-рано се оповестиха за цялостна възбрана на половите услуги. Асоциацията упорства да се позволи на затворените поради рецесията обществени домове да проработят още веднъж.

„ Продължаващото затваряне на обществените домове и възбраната за проституиране са неоправдани ”, се споделя в писмото.

И при този бизнес, както в други сектори, са създадени концепции за съблюдаване на хигиеничните правила, аргументират се от асоциацията.

Защитничките на половите труженички акцентират, че дамите, които оферират „ платена обич “ обръщат извънредно огромно внимание на персоналната хигиена и здравето си, „ защото това е техният капитал ”. Освен това, те са подготвени да съблюдават ограниченията за отбрана от заболявания, излъчени по сексуален път, употребяват кондоми по време на работа и минават постоянно през здравни инспекции.

„ Ако към този момент сте трансформирали позицията си и сте отворени за други прекарвания, ще се радваме да ви поканим в някой обществен дом след отварянето. Там ще можете да придобиете усещане за метода, по който протичат другите процеси и да поддържате връзка със половите служащи ”, се споделя в писмото.

Изданието напомня, че група от 16 депутати в Бундестага, в това число здравният специалист на социалдемократическата партия Карл Лаутербах, се изрекоха в интерес на продължаващото затваряне на обществените домове и се оповестиха за всеобща възбрана на продажбата на полови услуги в Германия.

Работата на проститутките е „ нечовешка, разрушителна и унизителна за дамите “, считат те.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР