Германската асоциация на спестовните каси и банкови институции (DSGV) обяви,

...
Германската асоциация на спестовните каси и банкови институции (DSGV) обяви,
Коментари Харесай

60 процента от германците харчат всичките си месечни доходи


Германската асоциация на спестовните каси и банкови институции (DSGV) разгласи, че на 60 % от семействата в Германия се постанова да употребяват всичките си месечни приходи, с цел да покрият нужните разноски за живот, съобщи ДПА.

" Това ще принуди хората да отделят по-малко средства, с цел да посрещат посетители в домовете си, за шопинг, туризъм или за редица други услуги ", предизвести асоциацията.

Нейният президент Хелмут Шлевайс съобщи, че " бизнесът е изправен пред екзистенциална опасност " заради възходящите енергийни разноски, осведоми Българска телеграфна агенция.

Асоциацията приканва за въвеждането на пределни цени на електрическата сила и на природния газ. Тя се обръща и с апел към бизнеса, да влага във възобновими енергийни източници и да подсигурява дълготрайните доставки на сила. 

От своя страна немската бизнес асоциация на фирмите в областта на енергетиката и във водния бранш прикани държавното управление в Берлин да помогне на междинните предприятия и на компаниите за комунални услуги заради заплахата те " да потънат " на фона на високите енергийни сметки. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР