Германска туристка беше отнесена от висока приливна вълна на остров

...
Германска туристка беше отнесена от висока приливна вълна на остров
Коментари Харесай

Германска туристка беше отнесена от приливна вълна на остров Корсика

Германска туристка беше отнесена от висока приливна вълна на остров Корсика, оповестява Агенция Франс Прес. Крайбрежието на южния средиземноморски остров беше ударено от мощно неспокойствие.

60-годишната жена се разхождала по плажа в Порто, когато била отнесена от вълните, оповестиха локалните избавителни служби.
Чакат ни мощни стихии и мраз Хидролозите предизвестяват за вероятни наводнения
По това време в региона на Югоизточна Франция силата на ветровете е била със скорост от над 138 километра в час, показват синоптиците.

В югоизточния департамент Алп-д`От-Прованс буреносните ветрове пък оставиха близо 2 000 семейства без ток, откакто скъсаха далекопроводни жици. Очаква се неприятното време да продължи и на следващия ден.
Месец май стартира с по-ниски температури Най-ниските температури ще са най-вече сред 5 и 10 градуса
По-рано денем аероплан с гръцкия президент Прокопис Павлопулос на борда кацна наложително на летището в Ираклио на остров Крит поради плевел вятър.

Лайнерът е летял за град Ханя на Крит, само че атмосферните условия не разрешили да кацне там и в следствие било взето решение да се приземи наложително в Ираклио, откъдето президентът траял за Ханя с автомобил.

Заради бурните ветрове през днешния ден бяха анулирани полетите на две самолетни компании от Ханя за Атина и назад. Редица самолетни компании бяха принудени да трансформират маршрутите на полетите и да насочат самолетите си към други летища, вместо в Ханя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР