Германска прокуратура каза днес, че разследва възможна връзка между случая

...
Германска прокуратура каза днес, че разследва възможна връзка между случая
Коментари Харесай

Убиецът на Маделин Маккан е отвлякъл и германче?

Германска прокуратура сподели през днешния ден, че проверява допустима връзка сред случая с британчето Маделин Маккан и немското момиче Инга, изчезнало преди пет години, съобщи ДПА.

Инга е била на 5 години, когато е изчезнала безследно, до момента в който е била на пътешестване със фамилията си в гора покрай немския град Щендал (в източната част на Федералната република) на 2 май 2015 година

Въпреки обстойното претършуване и следствие, полицията не могла да откри какво се е случило с момичето.

Прокуратурата в Щендал съобщи, че проверява допустима връзка сред този случай и изгубването през 2007 година на 3-годишното тогава английско момиче Маделин Маккан от курорт в Португалия.

Разследванията са в ранен стадий, а прокуратурата сподели, че ще ревизира дали има данни за връзка сред двете изгубвания.

Германски прокурори обявиха през вчерашния ден, че позволяват, че Маккан е мъртва. Прокуратурата в централния град Брауншвайг сподели, че проверява 43-годишен немец като обвинен за ликвидиране по случая. Мъжът е осъждан за голям брой полови закононарушения.

Германска прокуратура: Маделин Маккан е мъртва

Според полицията обвиненият сега излежава дълга присъда за друго закононарушение и се намира в затвор в балтийското пристанище Кил.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР