Германска принцеса ще стане първата аристократка, появила се гола в

...
Германска принцеса ще стане първата аристократка, появила се гола в
Коментари Харесай

Германска принцеса стана първата аристократка, появила се в Playboy 

Германска принцеса ще стане първата аристократка, появила се гола в списание Playboy. Ксения Флоранс Габриела Софи Ирис, принцеса на Саксония, към този момент съобщи, че нейният прапрадядо, последният крал на Саксония, би одобрил този акт. Изданието с Ксения на корицата ще излезе през март.

37-годишната принцеса към този момент означи, че знатните й родственици надали ще купят списанието, само че се надява, че „ най-малко ще го толерират “.


Но Ксения е сигурна, че нейният прапрадядо, последният крал на Саксония, Фредерик Август III, „ несъмнено би одобрил “ последната й фотосесия. Това съобщи тя в изявление за Playboy Германия, написа Daily Mail.

„ Беше ми разказан като доста проницателен и занимателен “, изясни тя в диалог край басейна.

Разкошната фотосесия беше последната от поредицата неортодоксални медийни изяви на откровената певица и колумнист, която в предишното е засрамвала кралските си родственици. Тя съобщи, че се бори с предразсъдъците поради купата си, само че в последна сметка я вижда като „ благословия “, от която може да се възползва оптимално.

През 2011 година самата къща Wettin отхвърли нейната рекламация за купата, откакто тя написа биографията си: Xenia: The Life of a Princess in the 21st Century.

" Тя е нищо. Тя не може да има биография ", сподели главата на към този момент несъществуващата династия, Мария Емануел, маркграфиня на Майсен, добавяйки, че " този човек е ужасяващ пропуск, злощастие за 1000-годишната къща на Ветин. ”

Но беше потвърдено, че Ксения е праправнучка на последния крал на Саксония Фридрих Август III. Майка й, Ирис от Саксония, е щерка на принц Тимо от Камарата на представителите (1923–1983).

Бащата на Тимо - прадядото на Ксения - е принц Ернст Хайнрих, брачен партньор на ерцхерцогиня Луиза от Австрия и Тоскана и наследник на Фредерик Август III, последният крал на Саксония.

Фредерик непринудено абдикира от трона през 1918 година след провалянето на Германия в Първата международна война, откакто е бил на трона единствено 14 години, заявявайки известното: „ Тогава се занимавайте със личната си нечистотия! “

През 2016 година принцесата се появи в израелска продукция, която събра влюбени звезди, с цел да прекарат няколко седмици в интимно пространство, заобиколени от камери, изпълнявайки разнообразни задания.

Скоро тя стартира да се появява в танцови шоута и в немската версия на I'm a Celebrity! през 2021 година, а предходната година изигра роля в локалния сериал B:REAL.

Но славата не всеки път е била лесна за принцесата, която споделя, че купата й е попречила да откри своя принц.

" Всъщност съм необвързана, откогато съм се родила. След време всички се оказаха неприятните ", сподели тя.

В книгата си тя намерено написа по какъв начин татко й отхвърля да я признае за своя щерка, до момента в който не му бъдат показани доказателства. Ксения също по този начин твърди, че татко й я е малтретирал като дете и я принуждавал да театралничи за несъответствуващи фотоси.

Веднъж принцесата даже се появи в шоу на BBC, което се организира в частна къща в Есекс.

Glasnews.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР