Германска общинска съветничка се показа по голи гърди при откриване

...
Германска общинска съветничка се показа по голи гърди при откриване
Коментари Харесай

Германска политичка развя голи гърди на изложение, надявала се да не я познаят

Германска общинска съветничка се появи по голи гърди при разкриване на градинско ревю в Ремстал, покрай Щутгарт, оповестява „ Билд “. Дамата била единствено по къси слипове и маска на еднорог.

Цялото съвсем голо тяло на общинарката било изрисувано с от художник. По-късно стана ясно, че тя получила увещание, че хората няма да я разпознаят, само че това не се случи. Екстравагантната дама е 37-годишната Синтия Шнайдер – общинска съветничка от Швебиш Гюндер, активистка на партия „ Левите “.

Появата на зеления еднорог хвърли в шок посетителите. Премиерът на провинция Баден-Вюртенбер Винфрид Керчман също не сдържал изненадата си и даже се изкикотил.

Идеята за ексцентричната демонстрация била на кмета Рихард Арнолд. „ Така ние виждаме ролята на общинските съветници “, коментирал той и разкрил самоличността на Шнайдер.

„ Искахме да пресъздадем мистичното творение, което е в герба на града ни “, изясни и самата Шнайдер, която е секретар на локалния профсъюз на металиците. „ Кое момиче не си мечтае да стане еднорог? Аз обичам бархата и шаренията “, признала тя.

Много локални политици, обаче, не възприели държанието ѝ. Синтия счита, че нейните критици просто ѝ завиждат. Тя, обаче, желае кметът Арнолд да ѝ се извини, защото ѝ заречен тя да влезе в ролята си „ тайно “.

„ Нищо срещу еднорозите, само че методът, по който това беше показано, несъмнено не беше изключително подходящ “, разяснява шефът на ревюто Торстен Енглерт. Въпреки това той не се бил впечатлил от голотата под пласта багра.

Въпреки рецензиите кметът Арнолд остава твърдо зад решението си. Шнайдер била определена за „ ролята “ поради опита си като модел на бодиарт, което нямало никаква връзка с позицията ѝ на общински консултант.








Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР