Германска бюти блогърка бе обвинена в убийството на жена, която

...
Германска бюти блогърка бе обвинена в убийството на жена, която
Коментари Харесай

Инфлуенсърка уби своя двойничка, за да инсценира смъртта си

Германска бюти блогърка бе упрекната в убийството на жена, която наподобява злокобно доста на нея, с цел да инсценира личната си гибел.

Както The Independent оповестява, обвинената е разпозната като 24-годишната немско-иракска блогърка Шахрабан К. Жертвата, която е разпозната единствено като Хадиджа О., също е била бюти блогърка.

Тялото на Хадиджа е открито в мерцедеса на Шахрабан с повече от 50 прободни рани, които съвсем изцяло обезобразяват лицето й. Колата е открита наоколо до жилището на приятеля на Шахрабан – Шекир, който е апетитен за съизвършител в убийството.

Според обвиняванията Шахрабан първо попада на Хадиджа в Instagram и вижда, че двете споделят доста физически черти. Твърди се, че в желанието си да избяга от домашните си проблеми, Шахрабан основава редица подправени сметки, с цел да си урежда срещи с голям брой дами, с които, съгласно нея, си наподобяват.

И съгласно репортаж на The Telegraph, тя и приятеля й се срещат с до 5 дами, само че считат, че никоя не наподобява физически задоволително на момичето, колкото Хадиджа.

В последна сметка, съгласно полицията, това е претекстът й да си уреди среща с Хадиджа, 23-годишна албанка, която живее на 160 километра от нея.

Полицията има вяра, че в началото Шахрабан се показва за рапър, прочут с псевдонима Lune, и кани Хадиджа да взе участие в идното снимане на музикален видеоклип. Несигурна, Хадиджа изпраща гласово известие до същинския рапър, в което споделя: „ Надявам се, че ще видите известието ми и ще ми отговорите, тъй като съм доста, доста несигурна… Би било отлично, в случай че можете да ми кажете дали предлагането е същинско или подправено. “

Прокурорите считат, че Шахрабан и нейният 24-годишен другар от Косово Шекир в последна сметка примамват жертвата си на среща в Инголщад с предлагането да й обезпечат козметични артикули. След това я закарват в гората, намушкват я 50 пъти и паркират мерцедеса с тялото й по този начин, че да наподобява, че Шахрабан е жертвата.

На 16 август 2022 година към този момент мощно разтревожените родители отиват в Инголщат, където намират колата покрай жилището на Шекир с тялото на жена, която фактически вземат решение, че е щерка им, намушкана на задната седалка.

Първоначално наподобява, че измамата може и да успее: съгласно локални репортажи родителите на Шахрабан в действителност разпознават тялото като нейно. Но аутопсията, осъществена няколко дни по-късно, хвърля подозрение върху техните изказвания.

Семейството й споделя, че тя им е споделила, че ще пътува до Инголщад, с цел да се срещне с някогашния си брачен партньор, само че стартират да се тревожат, когато тя не се върна вкъщи.

„ Оръжието на убийството към момента не е намерено, само че количеството доказателства е непостижимо доста “, споделя представителят на полицията Андреас Айкеле. „ Жертвата е убита с повече от 50 прободни рани, а лицето й е тежко ранено. Това е брутално действие. “

След като новината за убийството с разчува, Lune пуска известие до почитателите си, казвайки: „ Към Кадиджа още веднъж е насочен опит за стръв, който този път сработва, тъй като тя вярваше в положителното у хората. “

Заподозрените към момента не са коментирали обществено обвиняванията. Ако бъдат приети за отговорни, ги чака пожизнен затвор.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР