Германка на 25 години роди на катер на спасителната служба

...
Германка на 25 години роди на катер на спасителната служба
Коментари Харесай

Германка роди на катер в Северно море на Великден - slava.bg

Германка на 25 години роди на катер на избавителната работа край крайбрежията на Северна Германия в ранните часове на Великден в неделя, заяви ДПА.

Бременната жена трябвало да бъде превозена от северния немски остров Зюлт до Хавнби, Дания, с катер на немската морска избавителна работа и оттова до болница в немския граничен град Фленсбург.

Но момченцето й, кръстено към този момент Босе, било нетърпеливо да се появи на бял свят и се родило в Северно море малко след 4 часа сутринта в неделя, оповестиха от немската брегова защита.

"Изключително щастливи сме, усещаме се добре ", сподели майката.

След раждането не се налагало дамата да постъпва в болничното заведение, по тази причина колата за спешна помощ, която чакала на пристанището, не била нужна. Около час след раждането майката и новороденото й бебе се върнали в гр. Лист на остров Зюлт с катера.

Екипажите на избавителната работа са подготвени да работят в незабавни медицински обстановки, само че ражданията на борда са необичайност, прецизираха от службата. За финален път бебе се е родило на техен катер преди 10 години.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР