Германка беше осъдена днес на три години и половина затвор

...
Германка беше осъдена днес на три години и половина затвор
Коментари Харесай

Германка бе осъдена за отвличане на сина си и присъединяването им към Ислямска държава

Германка беше наказана през днешния ден на три години и половина затвор за членуване в джихадистката формация " Ислямска страна ", а също за това, че е пътувала до Сирия с дребния си наследник, с цел да се причисли към организацията, заяви Асошиейтед прес.

Държавният съд в Дюселдорф уточни, че на дамата са повдигнати обвинявания в участие в задгранична терористична организация и в похищение на малолетно лице, наред с други обвинявания, съобщи Българска телеграфна агенция.

Съдът откри, че обвинената е пътувала до Сирия през 2015 година дружно със своя наследник - по това време на 5 години - без знанието на неговия татко. Съдебният орган откри, че тя е водела семейството и е възпитавала сина си в сходство с идеологията на " Ислямска страна ", до момента в който новият ѝ брачен партньор се е сражавал за терористичната формация. Установено е, че двойката е разполагала с два автомата " Калашников ".

Детето е имало шанса да остане невредимо при бомбардировки по време на престоят им при терористичната формация, означиха съдиите. Обвинената жена се е предала на кюрдските сили през 2019 година Тя дружно с трите си деца - две, от които се родили по време на престоя в Сирия - са били върнати в Германия през октомври.

Случаят е един от няколко сходни в Германия, включващи дами, които пътуват до територия, ръководена от " Ислямска страна ". Миналият месец германка, която е отвела своята дребна щерка в Сирия и се допуска, че се възползвала от поробена язидска жена, беше наказана на три години и три месеца затвор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР