Германия възнамерява да лиши от бежански статут онези чужденци, които

...
Германия възнамерява да лиши от бежански статут онези чужденци, които
Коментари Харесай

Берлин ще връща бежанци, посещаващи страните си

Германия има намерение да лиши от бежански статут тези чужденци, които постоянно посещават родните си държавни, разгласи министърът на вътрешните работи Хорст Зеехофер в изявление за в. Bild am Sonntag.
„ Един сирийски емигрант, който по време на отпуската си постоянно се завръща в Сирия, не може да твърди безапелационно, че там го преследват. Такива хора би трябвало да бъдат лишавани от статута на бежанци ”, означи министър Зеехофер.
Той сподели също, че миграционните ведомства неотложно ще ревизират статута на всеки чужденец, в случай че схванат за пътуванията му страната, от която произлиза.
Зеехофер подсети, че един ден всички сирийски бежанци ще би трябвало да се завърнат в родината си. „ Когато обстановката разреши, ние ще изпълним депортацията ”, посочи той.
Това негово заявление бе предшествано от известия в немските медии по какъв начин работят туристическите организации в Германия, предлагащи пътувания до Сирия. Статистика обаче не бе посочвана, акцентира БГНЕС.
През 2018 година леговище в Германия са поискали 166 000 чужденци. През В 2017 година броят на молбите бе 198 000. Кулминацията на мигрантската рецесия бе през 2015 година, когато в страната нахлуха 890 000 чужденци, търсещи леговище.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР