Германия въвежда нови строги мерки за украинските бежанци. На 1

...
Германия въвежда нови строги мерки за украинските бежанци. На 1
Коментари Харесай

Глоби и съд за украински бежанци в Германия, вижте при какви обстоятелства

Германия вкарва нови строги ограничения за украинските бежанци. На 1 юни украинските бежанци на територията на Германия ще бъдат трансферирани от структурите за обществено подкрепяне към Бюрото по труда [ Job Center ]. 

Там ще бъдат задължени да дават информация за цялото си движимо и недвижимо имущество, оповестява Епицентър.бг.

За притежателите на коли се планува, в случай че даденият автомобил не надвишава стойност от 7500 евро, притежателят ще получава обществени помощи и ще може да остави автомобила за себе си. Но в случай че автомобилът надвишава 7500 евро, притежателят би трябвало да продаде автомобила и да живее с тези средства.

В случай че скрие свое движимо или недвижимо имущество, както и сметки в банки по целия свят, ще бъде разследван за машинация и измамен под правосъдна отговорност.

След като се даде единодушие немската страна изисква информацията от Украйна за банковите сметки, движимото и недвижимо имущество на подалите молба.

Ако се разкрие машинация или прикриване ще се носи правосъдна отговорност по немското законодателство.

Общинските управляващи на немската федерална провинция Хесен показват, че за всеки украински емигрант ще се харчат по 3500 EUR на месец. За основа е взета междинната оценка на разноските за бежанци от 2019 година, прецизира вестник Welt am Sonntag.

В Хесен 75 EUR дневно се изразходват за настаняване, грижи и спомагателни разноски, 25 EUR за " психо-социална помощ ", 15 EUR за обществена активност и 10 EUR за ограничения за сигурност. Общинските управляващи на Бранденбург към този момент се съгласиха с оценката на хесенските сътрудници.

Общо, съгласно Федералната полиция на Германия , досега в Германия са пристигнали 354 663 украински бежанци.

На 8 април канцлерът Олаф Шолц разгласи проектите на държавното управление да отпусне 2 милиарда EUR на федерални заеми за бежанци от Украйна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР