Германия трябва да вземе ключови решения спрямо дебата за масовата

...
Германия трябва да вземе ключови решения спрямо дебата за масовата
Коментари Харесай

Баварският премиер вижда „Германия на кръстопът“ в дебата за миграцията

Германия би трябвало да вземе основни решения по отношение на дебата за всеобщата миграция, щръкнал над политиката на Европейски Съюз, написа баварският министър председател Маркус Зьодер в публикация, оповестена във в. " Велт " по случай 100 дни от идването му на власт в немската провинция, съобщи ДПА.

 
Консервативният водач подлага на остра рецензия политиката на отворените порти към имигрантите, възприета от канцлерката Ангела Меркел през 2015 година и декларира: " Германия е на кръстопът ". Зьодер отбелязва, че за първи път в модерна Германия се е появила демократично легитимирана мощ - " Алтернатива за Германия " - намираща се по-дясно в политическия набор от Християндемократическия съюз (ХДС) на Меркел и неговия Християнсоциален съюз (ХСС), основан в Бавария.

 
Според Зьодер, съюзът сред ХДС и ХСС би трябвало да отговори на основния въпрос дали има силата в дълготраен проект да " направи трайно предложение на тези, които са разтревожени, които желаят мощна страна, отбрана за Европа, както и тези, на които е скъпа личната им културна еднаквост ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР