Германия спира ваксинирането с коронавирусната ваксина на AstraZeneca след съобщения

...
Германия спира ваксинирането с коронавирусната ваксина на AstraZeneca след съобщения
Коментари Харесай

Германия също спира ваксинирането с АстраЗенека

Германия стопира имунизирането с коронавирусната ваксина на AstraZeneca след известия в Европа за случаи на формиране на тромби, заявявайки, че е нужен по-внимателен обзор.
„ След нови известия за тромбози по отношение на имунизацията в Германия и Европа, PEI смята, че са нужни спомагателни следствия “, съобщи немското министерство на опазването на здравето, базирайки се на рекомендация на държавния орган за ваксини в страната, институтът " Пол Ерлих ".
" Европейската организация по медикаментите EMA ще реши дали и по какъв начин новите открития ще повлияят на утвърждението на имунизацията ", цитира изказването Агенция Франс Прес, предава БГНЕС.
Няколко европейски страни, в това число Ирландия и Нидерландия, стопираха потреблението на имунизациите, създадени взаимно с Оксфордския университет.
И британско-шведската компания, и Оксфорд обявиха, че няма връзка сред тяхната ваксина и тромбозите.
AstraZeneca сподели, че 15 случая на дълбока венозна тромбоза (DVT) и 22 случая на белодробна емболия, обявени измежду тези, на които е дадена имунизацията, са " доста по-ниски числа, в сравнение с се чака да се появят естествено измежду общото население ".
 
Всичко за имунизацията - следете
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР