Германия ще позволи на пълнолетни граждани да купуват и притежават

...
Германия ще позволи на пълнолетни граждани да купуват и притежават
Коментари Харесай

Германия ще разреши закупуването и притежанието на канабис

Германия ще разреши на пълнолетни жители да купуват и имат до 30 грама канабис за персонална консумация. Това оповестява Bloomberg.

Според организацията държавното управление е одобрило предложение на Министерството на здравеопазването за лицензирано и следено от страната комерсиално развъждане и разпространяване на това растение.

Така Германия възнамерява да се отърве от разпространяването на веществото на черния пазар. Преди това кабинетът предложи да се вкара таван от 20 грама.

Миналата година новата ръководеща коалиция в Германия обнародва проект за узаконяване на марихуаната. В случая ще бъдат отделени четири години за инспекция на успеваемостта на плана, след което законът ще бъде модифициран, като се вземат поради обществените последствия от него.

През август немският канцлер Олаф Шолц сподели, че легализирането на марихуаната се чака напълно скоро и назова това решение мъчно. Въпреки че проектите за заверка са записани в съдружното съглашение, той означи, че не му е било елементарно да вземе това решение, защото самият той в никакъв случай...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР