Германия ще има нужда да използва четиримесечния преходен период, за

...
Германия ще има нужда да използва четиримесечния преходен период, за
Коментари Харесай

Шолц: Правителство ще предостави 2 милиарда евро за разходите за украинските бежанци

Германия ще има потребност да употребява четиримесечния временен интервал, с цел да вкара възбрана на вноса на съветски въглища, както се планува в петия пакет от европейски наказания над Русия. Това съобщи немският канцлер Олаф Шолц, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

" Ние имаме потребност от този интервал ", сподели той след среща с ръководителите на 16-те немски провинции. " Колкото по-бързо, толкоз по-добре ", добави той, визирайки новите наказания. " Но ние се нуждаем от известно време и фирмите ще имат потребност също от известно време, макар, че от известно време те към този момент търсят различни снабдители ", съобщи Шолц.

В отчет на министерството на стопанската система, квалифициран за Народното събрание, по-рано тази седмица се предупреждаваше, че Германия ще би трябвало да изключи някои от централите си, в случай че приключи вноса на съветски въглища още в този момент.

Шолц заяви също по този начин, че немското държавно управление ще даде 2 милиарда евро на федералните провинции, с цел да покрият те разноските за грижите и интеграцията на украинските бежанци.

Германия записва към 307 000 бежанци от Украйна.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР