Германия се промъкна на осминафиналите на Евро 2020 с неубедителна

...
Германия се промъкна на осминафиналите на Евро 2020 с неубедителна
Коментари Харесай

Пътят на Германия към финала на Евро 2020 е открит

Германия се промъкна на осминафиналите на Евро 2020 с неубедителна игра и доста драма. Бундестима изненадващо не съумя да победи Унгария в Мюнхен. Срещата приключи 2:2 с късен изравнителен гол на Леон Горетцка.

Това тъждество и хиксът в другия мач от групата сред Франция и Португалия бяха задоволителни за Маншанфа да заеме второто място в крайното класиране. С немска акуратност и точност обаче възпитаниците на Йоахим Льов реализираха своето. Освен че излязоха от групата, германците се озоваха и в доста по-лекия поток по пътя към финала.
 Снимка 536301
Източник:

На осмифинал ни следва типичен конфликт Англия - Германия на " Уембли ". Ако прескочат това затруднение, Бундестима няма да срещне нито един от любимците до възможен край.

На четвъртфинал ги чака спечелилият от мача Швеция - Украйна. Евентуален полуфинал ще бъде против един от следните противници - Нидерландия, Чехия, Уелс или Дания. На пръв взор нито един от тях не може да се мери с класата на германците на този стадий.
 Германия и Унгария приключиха наедно 2:2 на Евро 2020
Германия оцеля! Бундестима се размина с голям срам и си обезпечи конфликт с Англия

Маншафтът приключи наедно 2:2 против Унгария

Със снощното си показване Бундестима изцяло заличи отличните усещания, които остави след багра над Португалия. Важно е обаче да се означи, че нито " мореплавателите ", нито Франция играха кой знае какъв брой по-добре против дисциплинираните унгарци. Урокът от представянето на " Алианц Арена " късно нощес сигурно ще бъде взет. Крайно време е Йоахим Льов да спре да обърква играчите си със комплицирани схеми, които очевидно не им пасват. Специалистът има неповторим късмет да завърши кариерата си в националния тим с трофей.

Ако има нещо позитивно за Германия от мача с Унгария, то това е Джамал Мусиала. Младокът влезе като запаса в 82-ата минута, а две по-късно направи страховит пробив отляво, след който падна изравнителеното попадение на Леон Горетцка. И като заговорихме за халфа на Байерн, то наличието му в халфовата линия за сметка на бледия Илкай Гюндоган е наложително на " Уембли ".
 Снимка 536299
Източник:

Предстои ни страхотна футболна класика на Евро 2020, след която пътят на Германия към финала ще бъде открит.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР