Германия се изправи пред проблем, забравен от войната – дефицит.

...
Германия се изправи пред проблем, забравен от войната – дефицит.
Коментари Харесай

Свършиха бутилките за бира в Германия

Германия се изправи пред проблем, пропуснат от войната – недостиг. Бутилките за бира в страната свършиха, откакто необикновената горещина, продължаваща към този момент месеци, както и международното по футбол, покачиха внезапно потреблението на пенливото питие в страната.

Бутилките за бира изчезнаха от магазините и пивоварните изнемогват в доставките.

Стигна се даже до там някои сортове бира да не се оферират към този момент по магазините, защото пивоварите нямат задоволително бутилки за стоката си.

Една пивоварна в Бохум даже се примоли на клиентите си да връщат по-бързо празните бутилки, с цел да може да доставя продукта си по магазините.

Освен бирени бутилки, дефицитна стока са и касите за бира, които множеството германци складират в мазетата си, до момента в който са на отмора. „ Преди да заминете, апелирам ви, върнете касите и празните бутилки “, написа бохумската пивоварна във „ Фейсбук”.

Повечето пивовари не са вярвали, че времето ще се задържи изсъхнало и горещо към този момент над три месеца и затoва производството на бирени бутлики не е било сьобразено с нарасналото тьрсене, обясниха от Германския Съюз на пивоварите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР