Германия предвижда ограничение на скоростта по автомагистралите от 130 км/ч,

...
Германия предвижда ограничение на скоростта по автомагистралите от 130 км/ч,
Коментари Харесай

Германия въвежда ограничение на скоростта по магистралите си

Германия планува ограничаване на скоростта по автомагистралите от 130 км/ч, което ще влезе в действие през 2023 година. Понастоящем тези 130 км/ч се вкарват като целесъобразна скорост по немските автомагистрали, написа БГНЕС.
Намаляването на скоростта по локалните автомагистрали е част от новите екологични ограничения, подхванати от управляващите в Германия. За тяхното осъществяване е основана специфична комисия. В допълнение към намаляването на оптималната скорост по автомагистралите, тя предлага в допълнение нарастване на акцизите върху горивата и на квотите за електрически транспортни средства.
Ограничението на скоростта, дружно с други ограничения - увеличение на акцизите върху горивата, унищожаване на данъчните тласъци за дизеловите коли и увеличение на квотите за продажби на хибриди и електрически транспортни средства - следва да влезе в действие в Германия през 2023 година.
Засега Германия е единствената страна в Европа, в която няма оптимални ограничавания за скоростта по някои автомагистрали. Затова тези пътища са станали именити, привличайки феновете на бързи и мощни коли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР