Германия отпуска над 100 милиарда евро за модернизиране на въоръжените

...
Германия отпуска над 100 милиарда евро за модернизиране на въоръжените
Коментари Харесай

Германия модернизира армията си с над 100 млрд. евро

Германия отпуска над 100 милиарда евро за модернизиране на въоръжените си сили. Това съобщи немския канцлер Олаф Шoлц, представен от Нова телевизия. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1178
С това разноските на страната ще надвишават 2 % от нейния Брутният вътрешен продукт, съобщи Франс прес. 

" Ясно е, че би трябвало да влагаме доста повече в сигурността на страната ни, с цел да можем да защитим свободата и демокрацията си ", акцентира Шолц.

Решението е от огромно значение за Германия, която е подложена на критика от Съединени американски щати и другите страни членки на НАТО, че бюджетът ѝ за защита не е задоволителен.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1178  Мъск: Starlink е задействана над Украйна, изпращаме още съоръжение Мъск: Starlink е задействана над Украйна, изпращаме още съоръжение  Организация на обединените нации: Броят на украинските бежанци доближи 368 000 и продължава да пораства Организация на обединените нации: Броят на украинските бежанци доближи 368 000 и продължава да пораства  Министерство на външните работи продължава с напъните за обезпечаване на безвреден кулоар за сънародниците ни в Украйна Министерство на външните работи продължава с напъните за обезпечаване на безвреден кулоар за сънародниците ни в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР