Германия не може да изостави “, тъй като това ще

...
Германия не може да изостави “, тъй като това ще
Коментари Харесай

Дилема пред Германия: Между Северен поток 2 и случаят Навални

Германия не може да изостави „ “, защото това ще аргументи обилни вреди на Европа, която се нуждае от енергийни запаси. В същото време, отбелязва „ “, немските политици, разбирайки рисковете, желаят да подхващат дейности против Русия поради случая с.

 Полша предлага на Германия опция на Северен поток 2 Полша предлага на Германия опция на " Северен поток 2 "
Варшава е подготвена да предложи на Берлин газопровода „ Baltic Pipe “ („ Балтийска тръба “) вместо „ Северен пото...
Британското издание отбелязва, че немските политици схващат това добре и поддържат немския канцлер, която към този момент съобщи, че " Северен поток 2 " е извънредно стопански план и би трябвало да бъде изпълнен.
Опитите за прекъсване на плана, което беше изрично поискано от водачите на партията „ Союз-90 / Зелените “, доведоха до нейната изолираност. Противници от целия политически набор в Германия " се сплотиха, с цел да осуетят тяхната самодейност ", написа в разбора си изданието. Това беше един от дребното случаи, когато Християндемократическият съюз / Християнсоциалният съюз, социалдемократите, крайните леви и крайните десни " съумяха да се спогодят за нещо ", се акцентира в обявата.
Според „ The Financial Times “ немските политици са в сложна обстановка: те желаят да подхващат дейности против поради случая с Алексей Навални, само че схващат, че прекъсването на „ Северен поток 2 “ ще аргументи „ обилни съпътстващи вреди на Европа “. Търсенето на газ в Европейски Съюз нараства, защото вътрешните ресурси на горива в Общността са изчерпани.

Става дума и за нанасяне на обилни вреди на европейските вложители при положение на отвод за поддръжка на плана. Половината от строителните разноски на тръбопровода идват за сметка на европейски вложители като британско-холандската Royal Dutch Shell, австрийската OMV и френската Engie. На немското държавно управление може да се наложи да изплати милиарди обезщетения, в случай че блокира " Северен поток 2 ", написа вестникът.
 Германия и Русия с рецензии към Съединени американски щати поради Северен поток 2 Германия и Русия с рецензии към Съединени американски щати поради " Северен поток 2 "
Министърът на външните работи на Германия Хайко Маас заяви, че е изразил " недоволството си " пред американския си сътрудник Майк Помпео по...
Берлин се стреми да заобикаля ходове, които подкопават правната основа за огромни вложения в енергетиката, сподели Кирстен Вестфал, анализатор в Германския институт за интернационалните връзки и сигурност. „ За разлика от други страни, Германия няма народен енергиен водач и затова зависи напълно от частни компании за енергийните си доставки “, изяснява тя. „ Тези компании се нуждаят от солидна регулаторна рамка и Берлин знае това “, добави Вестфал.
По-рано немското държавно управление предложи да не се свързват казусът Навални и построяването на газопровода. След като военните токсиколози на Германия оповестиха, че Навални, съгласно тяхната информация, е бил токсичен с вещество от групата, тонът на изказванията в известна степен се промени.

Германският външен министър Хайко Маас изрази вяра при започване на септември, че Москва " няма да принуди Берлин да промени позицията си ". Това беше тълкувано от медиите и наблюдаващите като опасност за прекъсване на плана.
Според представителя на Ангела Меркел канцлерът " се е включил към думите " на външния министър.
 Съединени американски щати приготвя нови наказания против строителството на „ Северен поток 2 ” Съединени американски щати приготвя нови наказания против строителството на „ Северен поток 2 ”
Тази седмица американски сенатори ще разгласят законопроект за разширение на глобите против ръководения от съветския Газпром план " Севере...
Ръководителят на министерството на стопанската система на Федерална република Германия Петер Алтмайер съобщи, че е песимистичен по отношение на вероятностите за въвеждане на сходни наказания.
В същото време след случая с Навални самата Меркел се въздържа персонално да разяснява тази тематика, а организация ДПА, базирайки се на свои източници, оповестява, че канцлерът не е подготвена да свърже тези два въпроса.

* Инфо: БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР