Германия не е изпращала до Брюксел никакви заключения на тема

...
Германия не е изпращала до Брюксел никакви заключения на тема
Коментари Харесай

Германия не е изпращала заключения по темата „Северен поток 2“, според икономическото министерство на страната


Германия не е изпращала до Брюксел никакви изводи на тематика Газова инструкция или „ Северен поток 2 “. Това е съобщил за DW представител на министерство на стопанската система и енергетиката на Германия. Така ведомството реагира на обявата в съветския вестник „ Ведомости “, озаглавена „ Немците се борят за „ Газпром “, оповестена на 18 януари, оповестява Финмаркет. Твърдението на изданието за това, че Германия е изпратила юридическо умозаключение до Европейската комисия по плана за корекция на Газовата инструкция са „ неточни “, оповестява Министерство на стопанската система на Германия.

Смята се, че плануваните ремонти в Газовата инструкция (немското редуциране на документа – 2009/73/EG) могат да окажат директно въздействие върху реализирането и изискванията за работа на плана на „ Газпром “ „ Северен поток 2 “ - второто отклонение на газопровода от Русия за Германия по дъното на Балтийско море, заобикалящо Украйна и други източноевропейски страни.

„ Ведомости “ цитират юридическо умозаключение, копие от което, съгласно тях имат. От поправките няма никакъв смисъл и даже в случай че бъдат признати, то за газовата тръба на „ Газпром “ би трябвало да бъде направено изключение, защото решението за строителството и разноските са направени преди плануваните промени в Газовата инструкция. Се споделя в цитираното умозаключение.

От Министерство на стопанската система декларират, че процедурата за разискване на поправките по Газовата инструкция, препоръчани от Европейската комисия на 8 ноември 2017 година допускат, че представителите на страните – членки на Европейски Съюз ще ги обсъдят на съвещание на работни групи на съвета на Европейски Съюз. От Министерство на стопанската система отхвърлят да разискват наличието, отбелязвайки единствено, че срещите на групите са един тип обмяна на отзиви, само че още не значат политически решения, отбелязва DW.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР