Германия най-сетне показа на какво е способна, след като изнесе

...
Германия най-сетне показа на какво е способна, след като изнесе
Коментари Харесай

Рьодл: Отборът игра със сърце

Германия най-накрая сподели на какво е способна, откакто изнесе лекция на Йордания. Немците реализираха победа с 96:62, с цел да завършат група “G” с баланс 1-2, до момента в който сенегалците останаха без победа - 0-3.

“Това бе доста значим мач за нас. Момчетата нагодиха нещата в отбрана и си подаваха топката. Разбира се, че е малко по-лесно против Йордания, само че стана добра борба. Обичам да виждам по какъв начин тима играе, тъй като го прави с доста сърце. Може да не са най-талантливият тим тук, само че са занимателни за гледане. За нас това е стъпка в вярната посока. Имаме още два мача за изиграване и ще създадем всичко допустимо, с цел да ги спечелим”, сподели селекционерът на Германия Хенрик Рьодл.

“Загубихме първите си две срещи, което докара до усложняване на ситуацията. Ние към момента имаме цел. Опитахме се да играем по най-хубавия си метод и да потвърдим, че сме напълно друг тим от това, което показахме в първите дни. Направихме 29 асистенции, забавлявахме се и си подавахме топката. Това е методът, по който можем да играем”, добави Макси Клебер, който приключи с 18 точки в днешния дуел.

Германия и Йордания ще попаднат в група с Канада и Сенегал в разпределението на местата от 17-о до 32-о.

Васил Недялков
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР