Германия намекна, че може да се намеси с военна сила

...
Германия намекна, че може да се намеси с военна сила
Коментари Харесай

Германия не изключва военна намеса в Сирия

Германия загатна, че може да се намеси с военна мощ в Сирия , в случай че бъде употребявано химическо оръжие.

Канцлерът на страната Ангела Меркел съобщи, че Германия не може просто да гледа, в случай че в Сирия бъде осъществена химическа офанзива , осведоми " Ройтерс ".

Преди два дни държавното управление на Меркел разгласи, че организира диалози със съдружниците си за допустима военна интервенция в раздираната от война арабска страна.

Консервативният водач разясни, че Германия не може просто по този начин да отхвърли военна намеса . Според информационната организация коментарът е пряк упрек по адрес на социалдемократите , които отхвърлят присъединяване във военни дейности в Сирия.

" Германската позиция просто не може да споделя " не " , без значение какво се случва по света ", посочи канцлерът пред Бундестага.

Германия не взе участие във военните удари на Съединени американски щати, Франция и Англия в Сирия през април след офанзива с химически оръжия.

Но Меркел и консерваторите би трябвало да преодолеят социалдемократите, сътрудници в съдружното държавно управление, и голямата социална съпротива против присъединяване на Германия във военни задачи в чужбина.

Лидерът на социалдемократите Андреа Налес означи пред депутатите, че нейната партия няма да се съгласи на военна намеса в Сирия без разрешението на Организация на обединените нации.

74% от германците са срещу военна намеса в Сирия при положение на химическа офанзива от сирийското държавно управление, демонстрира ново изследване на вестник " Велт ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР